onsdag 21 mars 2012

Blidur, Eydis och Katinka

I söndags så hände det som inte får hända. Jag hittade Blidur i hagen med vad jag trodde var kolik. Jag ringde Blidurs ägare Maria, och till veterinären som båda kom inom en halvtimme. Veterinären konstaterade att det var tarmvred, så vi tog beslutet att han skulle få somna in då det är så stor smärta och att var så påverkad av det.
Eydis flyttade till sin nya ägare igår, hon ska bo på Alvesta säteri och förgylla Ingelas liv där.
Sen har vi hunnit med att hälsa på gamla Katinka, och verkat hennes hovar. Katinka är nu 30 år, men verkar pigg och glad fortfarande.

Jag har funderat lite över framtiden, så inom kort kommer det lite nya roliga saker.


1 kommentar:

Sussie sa...

Hemskt tråkigt att få höra om Blidurs tragiska öde! Jag saknar honom och skänker en varm tanke till hans ägare!