tisdag 25 september 2012

Mycket har hänt

OjOjOj, vad tiden går..Helt tappat bort att uppdatera här. Ska försöka att bli bättre.
På hästsidan har det hänt lite, gentlemannen Kolur är såld till Kerstin. Det känns jättebra för Kolurs skull han kommer att få det kanonbra, och det gillar vi. Vi kommer även att försöka att sälja Tinna, för nu tycker hon att det är klart för att få EN egen matte. Tinna är bara 11 år och har trots det bott här på gården i 6 år. Hon har gett oss två riktigt fina avkommor.
När det gäller foderhästar så har det funkat så som jag hoppades, riktigt bra. Men det har rört lite på sig, så just nu har varken Julia eller Nalle några fodervärdar. Om du känner att det skulle kunna vara något för dig så hör av dig till Mia.

Jag har på förfrågan tagit fram en bra prisvärd jacka som är bra som stall/klubbjacka. Den kommer att levereras med brodyr.
Priset på vuxenjackan är 700:-
och på barnjackan   650:-
Beställning av jackan göres på tel eller sms till Mia, och betalning sker i förskott.
Jackan är av märket Jacson, och brukar hålla hög kvalite.


2 kommentarer:

Ingrid sa...

Provar och ser om jag kan lämna in kommentar!

Undrar hur tjock jackan är (vinter eller mer höst/vår? är den regntät?)- och hur brodyren ser ut, var kommer den vara placerad och i vilken färg?

Mvh Ingrid

Mia sa...

Hej
Den är fleecefodrad, finns att läsa om på www.jacson.se och brodyren kommer att sitta på ryggen. Det kommer att stå ALFARI och sen av logghästarna. Jackan finns bara i den mörka som är på bilden :)

MvH Mia